Воцарились

Карпенко Наталия
  Запанували!

                «Разделяй и властвуй!»
                Гай Юлий Цезар


«Роз’єднуй і пануй!» І роз’єднали
Й запанували, грець би їх побрав!
І Україну-неньку обікрали,
Не маючи на те ніяких прав!

Все, чим Союз Радянський був багатий,
Порозгрібали кожен у свій бік,
А потім із народу стали драти!
Вже дехто й за кордони швидко втік,

Наситившись. Зосталися неситі.
Таких неситих ще не бачив світ, -
Слізьми і кров’ю Україна вмита!
Отак-то зрозуміли «Заповіт»

Шевченка, ці безсовісні нащадки!
Немає вже царя багато літ,
Але «князі» тут правлять з іншим «батьком»
І топчуть нації своєї цвіт!

Лютий 2019 р.