Пiанiно

Сергей Заграбайло
Це було якось нелогічно -
Брусчатка, барикади, шини…
І ніжна музика одвічна,
Що над Майданом тихо лине.
Той піаніст, чи піаністка
У грі не допускали фальші,
На боротьбу вставало місто,
Під українські гімн і марші.
Коли ж настали дні трагічні,
Які згадавши досі плачемо,
Прощались з хлопцями навічно,
Під виконання «Плине кача».
Те піаніно синьо-жовте
Перефарбовано в зелене.
На ньому грає зараз Вовка
Все, що зіграти можна членом.