О, красО... ОкрАсо?

Зозуля Юрий Павлович
   Іхтамнєту "ідут по свєту: ім, вродє, нємного надо"??
   Славний вийшов й оберіг, нЕчисті в поріг по ріг:
   ні дня, ні каїну, ні юді, не рідня;
   а смерть, виявляється, і "братерським" окупантам???


сусідська окрасо, —
гарматнеє м’ясо...
і куди підеш, —
смрад окурка преш...

іншим світАм в сіль... СІЛЬ!
та блідая міль... МІЛЬ??
й прИказка ж... ЛАЛА!!!
в ботокса... УЙЛА???

аж в пЕкло путь, слід в слєд,
"хотят лєй" з "іхтамнєт"...
вся насратєй рать —
всесвіт би засрать...