лiчылка

Александр Бохан 4
Чорт, жыд* ды злодзей
З кватэры разам выходзяць
На людзей жах наводзяць,
Каго злавiлi , той з гульнi выходзiць.


Чорт, жыд ды злодзей
Гарбатага народзяць
З сядою бородзяй
На каго пакажуць,
Той з гульнi выходзiць.

Чорт, жыд ды злодзей
Гарбаты яшчэ- усе тыя,
Хто у нашым паходзе
Каго не назвалi,
Той з гульнi выходзiць

Чорт, жыд ды злодзей
Хавалi гарбатага у камодзе,
Каго убачылi,той з гульнi выходзiць.