Така зима

Людмила Савицкая 2
Всіх зима така дивує...
бо без снігу,
наче за вікном, ще осінь...
мабуть, ті птахи,
що полетіли в вирій...
заздрять тим,
що залишились дома й досі...
Жваво так,
гуртом літають...
в таку пору,
є чим поживитись їм...
весело щебечуть і співають...
мабуть, в радість те,
що не покинули свій дім...
Час і  до кинця зими підходить...
але що ще буде,
важко уявити...
щось мінеться,
щось  мабуть зашкодить...
але треба все сприймати так
і далій просто жити...