Наш коледж!

Ольга Красношлык
Наш коледж добру славу має,
Понад 60 років студентів навчає,
Багато нас - його випускники,
Великої країни - будівельники.

З року в рік, широко двері відчинає,
Знаючих випускників в світ проводжає,
На зміну знов школярі прийдуть,
Студентами стати, знання здобувати.

Багато літ цей процес триває,
Як стрімка вода, студентський шлях спливає,
Чотири роки швидко промайнуть,
І знов відкрились двері у широку путь.