Радость

Иван Малеев 2
Ой як гарно правлячі
всіх нас позабавили
знизили ціну на газ
за трубу добавили.

А ще радість нам зробили
ТV заблокували
то ж цікаві передачі
дивитись перестали

Та що робиться в країні
нам не треба знати
за те будем на повітрі
частіше гуляти.

Що в нас сталось,ці новини
Росія розкаже
в неї все це, чітко,швидко
скаже як завяже.