Безлад

Анна Владиславовна Смолякова-3
Ходить безлад поміж люди
Та й питається своїх:

"БО МОЇ
То в вас і буду
Бо охочі ж є до втіх!
Бо втішаєтесь як дикі
Свині в темнім у гаю,
Бо й малі тут і великі
У лайні як у раю.
Бо здуріли зовсім з вами
Янголи що серед вас..."

Ходить безлад
Головами

Тішить чорта

Повсякчас.