Без сомнений

Вячеслав Попов-Сибиряк
(No doubt)

Either you want to stay with me, or leave me,
It doesn't matter, I have another choice.
But me without you that is the sky becoming gloomy.
The desert sand, so dry and loosing voice.

Останешься со мной, или меня покинешь,
Мне, право, безразлично, будь что будет.
Но без тебя мрачнеют небеса,
И, словно вой пустыни, стынет голос.

Just break the rules and use your magic power,
And fly from here to billion worlds away.
Try to forget all joys, and get your fire cover,
Let's make my days exhausting, dull and gray.

Сломай все правила, и заколдуй навеки,
Умчи отсюда прочь за тридевять земель.
Забудь все радости, со мной пережитые.
Оставь лишь серый пепел беспросветных дней.

I'll stop performing my heroic deeds henceforward,
No doubt, for the sake of everlasting fight.
Relationship which was for sure intoxicated,
Shall lead the traveller directly to eternal night.

Оставлю подвиги во имя, без сомнений,
Уйдя в пещеры подземельные навек.
Пусть сгинет прах токсичных отношений,
Достоин смерти путник, прекративший бег.

31.01-01.02.2020г.

Иллюстрация: Камень. Майя Алексеенко. Пастель, 07.05.2017г.