5655. ласкава плясканне - любезный шлепок

Анжела Кушнер
ЛЮБЕЗНЫЙ ШЛЕПОК.
Ребром ладони по затылку,
Любезно, шлёпнул милый – Милку!

Ласкава плясканне.
Рабром далоні па патыліцы,
Ласкава, пляснуў мілы - Мілку!