5656. Брось камень в тех

Анжела Кушнер
ВРОСЬ КАМЕНЬ
Бросают камни в тех, кто правду говорит.
В ком пламень правдолюбия горит.
А надо камушки бросать.
В тех, кто вам будет угрожать!

ВРОСЬ Камень
Кідаюць камяні ў тых, хто праўду кажа.
У кім полымя праўдалюбаў гарыць.
А трэба каменьчыкі кідаць.
У тых, хто вам будзе пагражаць!