5660. Всю выбьют дурь, но иногда с мозгами

Анжела Кушнер
РЕКЛАМА: СЫНОК – В АРМИЮ
Вступайте в армию, стучите сапогами.
Всю выбьют дурь, но иногда с мозгами.

ХОЧУ ВОЯКАМ ПОДСКАЗАТЬ:
Коль хочешь в Армию их брать,
Детей вы научить должны,
Чтоб быть полезным для страны,
Себя сначала защитить.
И бокс, и Самбо изучить.

РЭКЛЯМА: СЫНОК - у войска
Уступайце ў войска, стукайцеся ботамі.
Усю выб'юць дурноту, але часам з мазгамі.

ХОЧУ ваякі падказаў:
Калі хочаш у Армію іх браць,
Дзяцей вы навучыць павінны,
Каб быць карысным для краіны,
Сябе спачатку абараніць.
І бокс, і Самба вывучыць.