Нана

Дана Цечоева
Са нана, дукха ез хьо сона,
Са нана, хьо са ираз да.
Са хьоме нана, ч1оаг1а ез хьо сона,
Са хьоме нана, хьо са боча я.
Ва нана, ез хьо сона,
Хьо йоацаш ях сона могаргдац.
Хьа хоза б1аргаш б1аргадейча,
Безам хулл са ях.