Добрий ранок, улюблене мiсто!

Ирина Галавина
Добрий ранок, улюблене мiсто!
Ти дощами умите i чисте.
Вип'єм кави духмяної разом
Цим чудовим та ранiшнiм часом.

Хай життя в скронях пульсом заб'ється,
Вiддаю тобi руку i серце,
Пiдем поруч по днинi i знаєш,
Бути завжди з тобою бажаю -

Вдень i ввечерi, в час вiдпочинку.
Та на ранок, лише я прокинусь,
Я промовлю тобi урочисто:
"Добрий ранок, улюблене мiсто!"