Стрiнемось у школi

Поэт Закарпатья Василий Галас
Назви тих професій -
мов якісь магічні...
У ряду по списку
є педагогічні.
Вчителі виходять
гідні з лав студентства:
хто яких предметів -
ну а хто мистецтва.
Педагога праця
увсякчас почесна.
Тож прийти в освіту
я волію чесно.
Гарно я малюю.
Музикант - нівроку.
Й взагалі - відмінник
в школі я щороку.
Запитали - майте
відповідь логічну.
Вибрав спеціальність
я педагогічну.

Я між вчителями -
у родиннім колі.
Було їх запевнив -
стрінемось у школі!..

Січень 2020