Це до могили нам душу хвилю

Рина Зарецкая
               
                На мелодию "Где - то есть город..."


 Верби схилились над сивим Дніпром ,

 Поруч з коханою серце співа .

 Місяць наш спокій охороняє

 У поцілунку завмерли ми . . .

 Цього не забути ніколи , ніде

 Це до могили нам душу хвилює !

 Дивну красу Україна малює ,

 Спогад назавжди у серці болить .


                Володимир Рудько