Сяк-так до вечора буду жить... укр. нар. пiсня

Лариса Геращенко
«Сяк-так до вечора буду жить,
А  вечером мій миленький прибіжить,
А я йому усю правду розкажу,
Через кого на вулицю не ходжу.
Через того, через любчика,
Через милого голубчика».

«Брешеш,  дівчино, брешеш,
Щовечора на вулицю чешеш,
Щовечора і щораночку,
Полюби мене, коханочку».
«»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
1 .02.2020г