Айстри цвитуть

Людмила Реутова
Осінній холодок проліз за вороток.
І до тепла спішать усі, та йожаться.
Хай осінь на дворі, та теплих літніх днів
Шкода, і зазлучатись так не хочется.

Приспів:
Айстри цвітуть в нашому саду,
Означає це, що осінь близько вже.
У заморськиї краї відлітають журавлі,
Ну а нам з тобою чекати їх весною.

О, люба осінь, ти погодь з дощем.
І вітер, і мороз не підгоняй, не треба.
Ти подаруй нам літо вдень, ти подаруй нам літо вдень,
А ранком і вночі хай буде прохолода.

Приспів: той же.