Внучик

Наталия Ехлакова
Серце моє
вилітає з грудей,
відбиває щосили.
Радісний сміх
поспішає за ним,
грає зі снігом,
білим.
Ще мить
і зустріну - його,
наймилішого в світі,
погляд рідних очей,
де волошки квітують
у літі.