Ти наша доля!

Ольга Назарова 4
Удали весь неспокій з сердець наших, гнів,
Невдоволеність, розчарування.
Нас звільни від гидких і гнилих, грубих слів,
Дай святі і прекрасні бажання.

Дай Твоїми очима дивитись на все
І у всьому чинить Твою волю.
Дай постійно шукать Твоє Боже лице
Й розуміти, що Ти наша доля.

Ми у всьому залежні від Тебе, Творець,
Ти даєш всі дари і таланти.
Хай достойними будуть життя і кінець,
Щоб з Тобою і жити, і вмерти.

Розуміння чітке і ясне нам пошли
Твого Слова і волі Твоєї.
Твої діти ми тут, на землі, і посли,
Тож бажання, думки всі, ідеї,

Всі діла наші служать нехай лиш Тобі,
Лише будуть нам на збудування.
Даруй сили і успіх усім в боротьбі
У духовній. Таке ось прохання

Ти від мене прийми, рідний Отче Святий!
Це все прошу в ім"я Твого Сина.
Поклоняюсь Тобі, мій Господь дорогий
Й славлю Ім"я Твоє, Триєдиний!!!