Лютий

Иннеса Саввина Свица
Лютий, лютий, лютий
Що так люто на душi?
Розкажи менi бажання
Те, чого не знаэш ти.

Схаменися,схаменись
Бо подii рвуться ввись. 
Так, далеко, як тi хмари,
Що рукою не достать..

Люди добрi скажiть вiтру,
Хай Добро несе до Вас..
Щоби Дружба процвiтала,
Як верба, брюньки  пускала
I щоб, радi всi були...

Лютий, лютий, лютий
Розкажи, що так хочеться менi...