Чаклун

Поэт Закарпатья Василий Галас
Починає зварник
стрімко чаклувати -
починають іскри
щільно валувати.
Конструює зварник
вироби зі сталі.
Вже інфрачервоні
сонячно деталі.
Нагодився я тут
в розпал чаклування.
Та зі мною майстру
не до чаювання.
Бо триває диво.
Зварник непідступний.
На місця лягає
елемент наступний.
...Хочуть вчителями
друзі, й на пожежі...
Я опісля школи -
монтувати вежі!..

Лютий 2020