До тебе янгол прилiтав

Прокопенко Юрий
До тебе янгол прилітав
Такий легкий, непосидючий.
На безліч заданих питань
Відповідав щоразу влучно.
Беріг тебе від протиріч,
Щоб день закінчився щасливо.
Так пестив лагідно всю ніч,
Тебе розніжену й мінливу.
Приходив радісно у сни,
Творив картини кольорові.
Літав уверх, спускався вниз,
Горів бажанням у розмові.
Коханням ложе застеляв,
Неначе цвітом невагомим.
Любив тебе одну здаля,
У серці так леліяв спомин.
Про те, як полоненим став,
Віддавши крила білосніжні.
Як зблизька цілував вуста,
Світанки обійнявши ніжні.

20:52, 02.02.2020 рік.

Зображення: http://www.turkulets.com