Малюю мрiю

Поэт Закарпатья Василий Галас
Поїзди гуркочуть
в далину пекельно.
Поїзди прямують
долом і підскельно.
Станції призначень.
Напрямів мотиви.
За стрічками колій
мчать локомотиви.
Часто я малюю
теми залізниці.
Дії машиніста -
це вам не дрібниці.
Сню не раз дорогу.
Земляка на возі
стрімко обганяю.
Я - на тепловозі!..

Лютий 2020