Стары дуб

Анатолий Уминский
На ўскрайку вёскі дуб расце стары,
Парослая травой густой дарога.
Па ёй збягалі ў небыццё гады...
На ўскрайку вёскі дуб расце стары.
Бы вартаўнік гісторыі, былога...
Вясною зноўку расцвітуць сады.
На ўскрайку вёскі дуб расце стары,
Парослая травой густой дарога.

    *.   *.   *.   01.02.2020 г.