Будете з хлiбом

Поэт Закарпатья Василий Галас
Загадкове - тісто.
Свіжий хліб - це диво!
Як вам я у риму
розпочав правдиво...
Готувала бабця
випічку відмінну.
А тепер матуся
їй пече на зміну.
Пробував місити
щось і я потиху.
Та й намріяв мрію
цю дорослу тиху.
Мій мені до хліба
потяг не забути.
Після школи хочу
пекарем я бути!..

Лютий 2020