Чекатиму

Поэт Закарпатья Василий Галас
Слава перукарень
всім завсяк відома.
Щойно завітаю -
ніби я удома...
Скільки пережити
щастя довелося
запахів парфумів,
чистого волосся!..
Феї - перукарки.
Чудеса - їх зміни.
Тут на вас чекають
кардинальні зміни.
...Мимоволі дивом
цим я запалилась.
Буду перукарка -
в школі похвалилась!

Лютий 2020