короткий вiрш

Соломия Бонк
Я тебе знищу
не пожалію
Я поховаю
твою надію

Я тебе знищу
і назавжди
Вже розминуться
наші птахи

Запам'ятай лиш
що за образу
Я пробачаю
і б'ю не зразу

Ти думав, можеш
мене зневажати
Вільному - воля
мені - чекати?

Ні, ти в житті вже
тепла не знайдеш
Вже по коліна
в болоті будеш