Пiсня про похiд

Светлана Даныш
1
Літо літо літечко,
Ти таке барвисте.
Сяє сріблом річечка,
Сонце променисте.

Приспів:
У похід, у похід
Ми йдемо, малята,
Щоб лісі й на лужку
Гарно погуляти!

2
Ми природу бережем,
Знаємо й вивчаєм.
Ми посадим деревце,
Сміття позбираєм.

Приспів.