Кожен з нас

Николай Иванович Мельник
Кожен з нас пише книгу  життя,
Сплітаючи життєвий свій вінок,
З яскравого і темного буття,
Складаючи із різних сторінок.
....
Приспів:
Запитати,що ще не зумів,
Свої які ще, плани не здійснив,
Навчитися того що ще не вмів,
Себе важливо де не зупинив.
....
Він гартований навіть не знав,
Сплітається із різних кольорів,
По дорогам в світі де бував ,
Я непомітно  в віці постарів.
....
 Та важливо, як пройшли шляхи,
Що по заду ви залишили себе,
Майорять які у вас стяги,
Та гордість що звеличує  тебе.
....
Моя пісня