***

Вера Деревьянко
Ну чому ти серденько болиш торохтиш і торохтиш
 на ходу напевно спиш..
Я тебе завжди лікую
Я люблю біди нечую...
А біда не за горами вона поруч живе з нами...
Вона часу свого жде і прийде...