***

Вера Деревьянко
Складний і досконалий механізм наш організм
Росте і розвивається
Щасливим називається якщо нічого не болить
То веселіше тоді жить.
Якщо є достатньо грошей
І думки тоді хороші
І цікаво і розумно
У душі любов бездумно...
 тішить серденько моє...
Ой як гарно коли щастячко у мене є...