Адыходзiць Год Стары

Владимир Владыко
Новы год нясе дары –
Адыходзiць Год Стары,
Але ён не знiк, не згiнуў –
У адпачынку да пары.
Маладога не пакiнуў,
Вуча: дыхне на акно –
I ў малюнках усё яно!
Дзед на поўнач адбывае
Па вясне… Я чуў даўно –
У лужах слёзы ён хавае,
Сонцу зноў дае цяпло.
             Уладзiмiр Уладыка=Владимир Владыко, © 2012 год