Кра на двох мов...

Валентина Пащенко 2
   Країна двох мов - погано?
   А трьох? А чотирьох?
   
   А як фашистів гнали
   люди разом багатьох націй,
   багатьох мов?

   А навіщо ж нам німецька, англійська?

   Та чи мало в світі двомовних країн?

   Я, може, багато не розумію,
   Але в нашій Донеччині так склалося...

   2004 рік.