Хьакурынэхьабл

Шефруков Адам Рамазанович
Лlэшlэгъу блэкlыгъэм
Сэ сэгъэзэжьы
Ащ икъутафэхэр къэсэшыпы
Хэта зыlуагъэр
Ущымыlэжьэу?!
Къэогъэдахэ адыгэ чlыгур.

Жъыу:
Хьакурынэхьаблэ
Абдзах жъуагъоу къаблэ
Синасып игъогу о утемыкl
Хьакурынэхьаблэ
Сэ уадыжь сыкъаплъэ
Сыгум имэкъамэ ухэмыкl

Лъэпкъым илъапсэ,
Уадыжь къыщежьэ.
Сигугъэ закъор къыокlолlэжьы.
Непи, нычэпи,
Гум зыкъыпфещэ.
Сэри седэlушъ къэсэгъэзэжьы.


03.02.2020 илъ.
къ. Хьакурынэхьабл