Я задоволена Тобою 1 усим

Ольга Назарова 4
Я задоволена усим, я задоволена Тобою-
Ти Батько мій, а не вітчИм, бо Ти опікуєшся мною.

Пиття і їжу Ти даєш, вдяганку і взуття, житло, фінанси,
І на руках Своїх несеш. І піклуватись мною будеш зАвжди.

Навчаєш жити без боргів, жить у фінансовій свободі,
Любить і друзів, й ворогів, від Твого Слова не відходить.

Творить красу навчаєш Ти й мені у цьому помагаєш;
Даєш в роботі вміння, сил і міцно у руках тримаєш.

Твій спокій, мир, Божий шалом у моє серденько вливаєш.
Перемагать любов"ю зло навчаєш і допомагаєш.

У всьому Ти і над усим, Ти скрізь і всюди, Бог Всевишній!
Я вдячна, що є в мене син, онуки є і є невістка.

Усі молитви чуєш Ти, мене й дітОк моїх не лишиш,
Нас всіх Ти зможеш довестИ в Єрусалим святий і вишній!