Ласка материнська

Светлана Крейштель-Полянская
Нехай здійсняться всі надії
І сподівання ваші всі,
В душі хай ніжно вогник світить
Любові вічної, як світ.

У небі яснім сяють зорі,
Але вони – ніщо із тим,
Що в серці Вашім – наче море,
Що зветься променем святим.

Цей промінь – ласка материнська,
Тепло і ніжність, і краса…
Краса жіноча споконвічна –
В ній туга й радість, мрія і сльоза…