Згадати все

Андрюша Рошкович
Якби б я міг згадати все
І повернути, що забув
Не було б зараз тут мене
Ніхто б мене тут не почув.

Забув, якою течією
І за напрямком яким
Ми йшли. А зараз я без неї!
Чому наразі я один?

Я знаю, двічі неможливо
У річку щастя увійти
Одного разу була злива
І з неї ледве вийшла ти.

Шукав у книгах порятунок
Не радував мене кінець
Я втратив кращий подарунок
Зірвалось щастя двох кілець. (С)