108. Девушке с гитарой

Дмитрий Арутюнович Романов
Дівчат, що грають на гітарі,
З руками і ногами рвіть.
Катайте на найвищій хмарі,
Даруйте їм небес блакить.

Таких не так багато в світі
Дівчат, в яких душа співа.
Промінням сонячним зігріті,
На пальцях струни ллють слова.

Дівча, що грає на гітарі,
І музику ти не втрачай.
В думках танцюй із нею в парі,
Її, як вічність, покохай!

травень 2015