Грiшна любов

Клавдия Дмитрив
Та грішна любов, моя грішная мрія
Взяла у полон, дуже міцно взяла,
Плекається десь тая грішна надія,
Бо серце своє їй давно віддала.

Та грішна любов мене міцно тримає,
Та з полону того я не рвуся сама,
З обіймів своїх вона не відпускає,
В полоні минула не одна вже зима.

Моя грішна любове, я твоя бранка,
Я щастя такого не знала колись,
З тобою готова стрічати світанки,
Та від мене піти, я прошу, забарись.

Грішна любове, ти єдина-єдина,
Кому серце своє я цілком віддала,
І пісня моя лиш для тебе вже лине,
Щасливішою я ще в житті не була.

24.01.2020 р.