Я словно гостья... Пер. на болг. Росен Русев

Лилия Охотницкая
Я словно гостья из другого мира,
Где не в почете денежный успех.
Автомобили, мебель для квартиры.
Где смех лучист и не запятнан снег
Где каждая тропинка полевая
У ног моих мне шепчет о любви.
Пусть кто-то скажет мне,что не права я
Но только ты мне так не говори!

Перевёл на болгарский язык Росен Русев

Като гост съм от друг свят
където не е на почит
успехът на парите,
колите и мебелите за дома.
Където сияе смехът
и без петна е снегът,
където всяка полска пътека,
за любов ми шепне в краката.
Нека някой ми каже,
че не съм права,
само не говори ми така.