Я - Человек

Карпенко Наталия
Я - Людина

Життя – таке незрозуміле…
Коли злетиш? Коли впадеш?
В майбутнє плентаюсь несміло,
Хоча ціну собі я теж

І знаю, й не віддамсь на кпини,
Бо голос внутрішній кричить,
Душа бунтує: «Я – Людина!»
То ж душу словом не печіть!

Моє життя чогось та варте, -
Комусь тепло своє віддам,
Бо, звісно ж, і маленька карта
За гри фінал відповіда.

Березень 2019 р.