Жуткая, незавершенная песня. 2018

Соня Тенеляпис
how far I've come?
I've just become
someone better
who writting letters
I've tried keep silence,
without questions.
I've cried with diamonds.
this my obsession-
you're my depression,
ты мой шаблон
you're my profession
ты как мой сон
но только в явь.
руки свои окровявь,
searching, лукавь,
пиф-паф, researching!
fucking immersion!
this bitch was trying to contest my girl,
но выбрала пулю одну из трёх....
....