Перепади з нiжностi у нiжнiсть

Катерина Жебровська
Перепади з ніжності… у ніжність…
Божий дар…
Від учора у майбутнє – Вічність…
Світ – вівтар…

Передзвони сміху і Любові…
Чистота…
Нескінченна вдячність кожній Долі…
Відчуття…

Перепони на шляхах у Ирій…
Ще не час…
Сяйво-радість на обличчях сірих…
Хай хоч раз…

Переходи з Виміру у Вимір…
Глибина…
Колір Неба, неодмінно, – синій…
Ми… Ти… Я…

04.02.2020