зима взялась смiятись

Гелена Смилянская
зима взялась сміятись,
її сміх
з поривів вітру,
із хурделі,
на вікнах краплі,
потекли сніги,
де теплий затишок,
нема страхАм там волі,
—Де сонце?— син пита,
—У серці, — я відповідаю,
світити в змозі дрібочка любові
і у морози люті,
то ж не шукай погоди за вікном,
в душі плекай проміння добрі долі

08.23
05.02.2020