***

Вера Деревьянко
Бува вірші пишу бува читаю
 ріжу стожички в,яжу за одно мечтаю
І Себе відволікаю
Від навьязчивих ідей від думок від злих людей
Треба ж якось вік дожити
Щоб не боятись не тужити...