Ти багато дечого менi... Caro Emerald - Stuck

Борис Мацера
1.
Ти багато дечого мені обіцяв,
І робив це щиро, бо без тями кохав.
Вуха я розвісила на твої слова,
Всьому, всьому вірила дурна голова.

А насправді все не так вже й добре було,
Не спішив на мене витрачати бабло.
Я все жду брильянтів, жду вистав,  дискотек
-Ти ж купив гвоздичку і один чебурек.

Приспів:
Ні, щось не так у нас з тобою, виходить -
-Я вже розібралась сама:
Як до справи діло доходить
-Грошей нема!

Ні, милий, ти даремно чекаєш
Зустрічі вночі у млина,
Якщо ти про мене вважаєш,
Що я дурна.

2.
Запевняв – як станешь ти мені чоловік –
Будем їсти торти, а не сало й часник.
Чоботи й куфайку можна вже викидать,
Бо тільки від Версачі будем їх замовлять.

А коли на танці без квитків ми прийшли
Ти сказав, що тут зібрались просто козли,
Бо мене без грошей не хотіли пускать,
А тобі на мене жалко їх витрачать.

Приспів


https://www.youtube.com/watch?v=id10ASJMzHA