The broken sun is in my veins

Сания Галеева
The broken sun is in my veins.
Sometimes we are dead, sometimes are alive again.
The things you will tell me fill my heart with pain.
Your words are like cold and steel chains.

You will write you miss only me.
But I never know when we meet if we ever meet.
It`s a trap and I`m caught. You caught me - that`s what you did.
No glee in my eyes, do you see?

You can do anything you wish.
There are two different lives, yours and mine. There is no bridge.
There is a gap between us. I`m alone at its fringe.
That`s a pretty kettle of fish!
11.08.2011

(tr. "Разбитое солнце в жилах")

Разбитое солнце в жилах.
То мертвы, то снова живы.
Тебя не зная, читаю:
«По тебе одной скучаю».
Это выход или тупик?
Это капканы и я в них.
А может быть, и ты в них был.
То вспомнил, то опять забыл.
Делай что хочешь без меня.
Знаешь, у меня жизнь своя.
Вместо сердца теперь дыра.
Но тебе-то что за нужда?
31.07.2011