You have never come into my dreams

Сания Галеева
You have never come into my dreams.
And I have no place to touch down.
I don`t drink spirits, not in the least.
I go mad and speak in a round.
I am a sad bird which has no wings.
Did you lose our love in a hustle?
You will never come into my dreams.
You are like a wind or a sandcastle.
27.08.2011

(tr. "Ты мне не снился, не приснишься")

Ты мне не снился, не приснишься.
А я вина совсем не пью.
Мне негде даже приземлиться,
Когда я вновь с ума схожу.
Я – неприкаянная птица,
Та, что всегда поёт в тоске.
Ты мне не снишься и не снился.
Ты словно замок на песке.
31.07.2011