Прославляй не себе, а Творця

Ольга Назарова 4
Хто що їсть, як одягається
Нам так хочеться контролювати;
Що планує, за що тримається
Нас цікавить, хочемо знати.

Ну і ясно, що всі ми радимо,
Що і як робити потрібно.
Ми ж ОТАК оце усе робимо.
Вихваляємось на що ми здібні.

І не думає кожен, що інший
Має бачення інше, своє
І свою кожен має він здібність,
І по-своєму кожен живе.

Бог дає комусь більше багатство,
Ну а інший бідно живе.
Всіх рівнять по собі не варто
Й рахувати все, що не твоє.

Маєш здібність організовувати?
Організовуй себе і домашніх
В першу чергу, щоб показати
Як потрібно робити, для всіх.

Не допитуйся, щО їсть твій ближній-
Якщо ж в змозі- його нагодуй,
Прояви всю турботу і ніжність-
Одягни, обігрій і узуй.

Не чекай, щоб тебе вихваляли,
Напоказ себе не виставляй.
Якщо єдність із Богом ти маєш,
Живи скромно й Творця прославляй

Кожним поглядом, думкою, словом.
Твої дії хай будуть розважні.
Міцно стій на Ісусі- Основі.
Йди за Ним сміливо й відважно.

Вчися в Нього кому й що казати.
Ну а краще - побільше мовчать.
Треба Слово нам знать і вивчати
І всім серцем, душею приймать.

Не старайся когось у свій образ
Поміняти і переробить.
Не робив наш Господь напоказ.
То ж потрібно і нам отак жить.

За уроки Тобі, Боже, вдячна.
Славлю Ім"я Твоє пресвяте!
Хочу жити я мудро і в Вічність
Святий Дух хай щомиті веде.